Hvem heier på deg?

Vi har alle et nettverk rundt oss med personer som er mer eller mindre nære venner. Det kan være lurt å sette seg ned å tenke gjennom hvem som er dine beste støttespillere. Noen har en egen evne å gi mye av seg selv og nærmest sende over energi gjennom telefonen. De som alltid stiller opp og er der for deg, i gode og mindre gode dager.

Jeg har planer om å bli flinkere å fortelle menneskene rundt meg som har den evnen, at de betyr mye for meg. At de gir meg mye og at det er påfyll å være sammen med dem. Det er så lett å tro at de vet det, men min erfaring er at vi burde si sånne ting oftere. Jeg har i hvert fall ikke vært god nok på det.

Denne uken har vi hatt et digitalt møte med kreftoverlevere i et av våre mentorskapsprogram. Tenk om dere kunne vært fluer på veggen når alle forteller hvordan de jobber sammen med sin mentor. Det er helt fantastisk å lytte til! Og det minnet meg om at det av og til kan være lurt å finne noen nye støttespillere i livet. 

Når corona tillater det skal jeg gjøre noe jeg lenge har drømt om. Jeg skal invitere noen personer på middag som jeg ikke kjenner så godt, men som jeg er nysgjerrig på. Noen jeg har lyst å bli bedre kjent med, og som også kan bli kjent med hverandre. Hvem vet hva som kommer ut av en sånn kveld? Frem til det er mulig skal jeg tenke på hvem det skal bli, sånn at jeg har noe å glede meg til!

Jeg håper du har gode støttespillere rundt deg. Og hvis du ønsker noen nye, kanskje du også skal invitere personer du ikke kjenner så godt til en «bli bedre kjent» middag når det er mulig!

IMG_4987.jpg
Lotta Vade1 Comment